home - Colofon

OneWallHandball.NL ondersteunt de ontwikkeling van One Wall Handball in Nederland.

OneWallHandball.NL doet zo volledig mogelijk verslag van alle nieuws met betrekking tot One Wall Handball in Nederland en de ontwikkeling van nationale en internationale competitie.

OneWallHandball.NL staat onder eindredactie van Bauke F. Nicolai.
Voor de inhoud van deze site is dank verschuldigd aan de KNKB, KV De Helfrichs, MKF De Wide Stege, Albert Apuzzi, Howard Eisenburg, Geert Vandervelden, Picture As Art, de redactie van LoSferisterio.it, Keith Tode en vele vele anderen.

OneWallHandball.NL beschikt over een uitgebreid archief aan foto-materiaal, maar maakt ook geregeld collegiaal gebruik van materiaal van anderen. Daar waar dat het geval is, wordt de bron vermeld. Bezwaren daartegen kunnen worden gemeld op info at OneWallHandball punt nl.

Nieuwsberichten van OneWallHandball.NL kunnen mét de bronvermelding en een link "(© www.OneWallHandball.nl)" worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Het 'spiegelen' (= klakkeloos kopiëren van grote delen van de site) is niet toegestaan. Neem bij twijfel contact op met info at OneWallHandball punt NL.

Adverteren op OneWallHandball.NL
Hoewel OneWallHandball.NL een niet commerciële site is, is er een beperkte mogelijkheid voor het plaatsen van (commerciële) banners tegen een vergoeding. Sponsoren van One Wall Handball (evenementen) hebben daarbij voorrang. Neem hiervoor contact op met info at OneWallHandball punt nl. Banners voor niet-commerciële One Wall evenementen worden doorgaans gratis geplaatst.

Alle rechten voorbehouden.