home -  Kimswerd Wall Ball Open

Tjipke van Gosliga en Anneke Westra winnen Wall Ball Open Kimswerd

Voor de eerste keer dit winterseizoen stond in het MFC in Kimswerd een jeugd- en seniorentoernooi op het programma en zoals altijd in Kimswerd was het volle bak.

Bij de jeugd stonden 16 jongens op papier en werd er prachtig gespeeld. Iedereen speelde vijf wedstrijden met een steeds wisselende partner.

Dat resulteerde in de volgende uitslag:
1. Tjipke van Gosliga (Schettens), 2. Rick Minnesma (Dronrijp), 3. Martijn Wiersma (Kimswerd) en 4. Marten Jansen (Sexbierum).

Bij de senioren stonden twintig deelnemers op de lijst en ook daar werd sportief gespeeld. Het is algemeen gebruik dat de verliezende partij scheids of teller is in de daaropvolgende partij. Anneke Westra liet zien dat je met tact en inzicht een toernooi kunt winnen. Geen powerplay, maar mentale veerkracht is haar sterke punt.

De uitslag bij de senioren is als volgt:
1. Anneke Westra (Kimswerd) 2. Dennis Fennema (Franeker), 3. Rinze Steneker (Herbayum) en 4. Miranda Scheffer (Menaem)
De prijswinnaars zijn naar huis gegaan met een VVV-bon en voor de winnaars kransen van Feikje van der Duim. De organisatie was in handen van Tiny Osinga, Johan de Groot en Anneke Westra en natuurlijk ook dank aan Jelly Bervoets, die iedereen voorzag van een hapje en drankje.