home -  Wall Ball Ladies 35+

WallBall Ladies 35+ in Kimswerd groot succes

In Kimswerd is bij het wallball een nieuw toernooi aan de wedstrijdagenda toegevoegd: een 35+ toernooi voor vrouwen. Eerder was gebleken dat dit nog ontbrak op de speellijst en in Kimswerd is al jaren een groep vrouwen actief aan het ballen. Nu stonden er 16 dames op de papier, die in wisselende samenstellingen speelden.

Vooraf was er een clinic van een half uur om de regels en de slagen van het one wall uit te leggen. Dit bleek een goede warming up.
Na vier wedstrijden en veel spelplezier ging de eerste prijs naar Janny Yntema, die alle vier wist te winnen, zij het soms maar nipt. Er waren maar liefst vijf speelsters met drie gewonnen partijen en telling van de punten leverde het volgende resultaat op:

1. Janny Yntema, Witmarsum
2. Boudie Bierma, Kimswerd
3. Linda Kuipers, Arum
4. Anke Buiteveld, Menaem

In Kimswerd staan ze samen sterk. De wallball ladies hadden de regie in handen bij de wedstrijdleiding, voor en achter de bar en bij de prijsuitreiking, een geweldige samenwerking. Feikje van der Duim zorgde voor de prachtige krans. Op 10 april staat de volgende 35+ wedstrijd op het programma, opnieuw in Kimswerd.